Wie zijn wij

Wij zijn Lien en Sil Schipper.
 Beiden geboren en getogen in Nederland en sedert april 2016 woonachtig in de Dordogne in Frankrijk.
 Lien is in 1969 in Goes geboren Sil stamt uit 1971 en is geboren in Vlissingen.
 Samen zijn wij de ouders van drie geweldig lieve dochters welke in Nederland wonen en ook zijn we inmiddels grootouders van twee kleindochters. 

In Nederland werkte Lien zo'n 25 jaar in de thuiszorg/schoonmaak en was Sil vele jaren actief in de bouw.
Helaas begaf zijn rug het door het zware werk waarna er als klap op de vuurpijl ook nog een periode van spierreuma volgde wat uiteindelijk resulteerde in fibromyalgie.
Omdat we hierdoor de hypotheek niet meer konden betalen  en we onze woning kwijtraakte moesten we op zoek naar een andere manier om verder te leven en voldoende inkomsten te genereren. 
In Nederland konden geen werkzaamheden vinden welke bij onze lichamelijke mogelijkheden paste en dus vertrokken we naar het buitenland op zoek naar een nieuw leven.

Dat hebben we gelukkig gevonden, we beheren sinds april 2018 een klein vakantiepark waar we zo goed als alle onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren waarbij we de werkzaamheden kunnen doseren. 
Naast de schoonmaak van de huizen en appartementen, het ontvangen van de gasten in het verhuurseizoen en het onderhouden van het groen hier op het park verrichten we op diverse adressen huis- en tuinonderhoud en voeren we in de winter allerhande klusjes en klussen uit